zwanger? inschrijven?

Vacatures bij de leukste BSO-locaties van Naaldwijk!

WIE ZIJN WIJ? 

BSO KwestKids Naaldwijk biedt bij 8 locaties in Naaldwijk schoolgaande kinderen een heerlijke tijd aan. Lekker actief buitenspelen, nieuwe ervaringen opdoen, maar ook rustig bijkletsen of een spelletje doen. Alles kan en mag bij BSO KwestKids.

 

WIE BEN JIJ?

Je bent een aanpakker, sterk in organiseren en je ziet kansen en mogelijkheden in iedere situatie. Je hebt een passend diploma en werkt graag met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. 

 

WIJ ZOEKEN:

Per 31 augustus zijn we op zoek naar nieuwe collega's voor vacatures op verschillende locaties binnen Naaldwijk:

 

  • BSO KwestKids Olympus (20,5 uur per week, ma/di/do):

Naast het werken op de groep, wordt deze vacature aangevuld met Explorer-werkzaamheden (3 uur per week) en schoonmaakuren (3 uur per week). Voor de Explorer-groep organiseer en coördineer je in overleg met de locatieverantwoordelijke uitdagende activiteiten. Tijdens de schoolweken werk je gemiddeld 18 uur per week en in de schoolvakanties werk je 28,5 uur per week. Voor deze locatie zoeken we iemand die blij wordt van werken op een grote locatie en affiniteit heeft voor de leeftijdsgroep 8+. Help jij deze kinderen op weg naar zelfstandigheid?

 

  • BSO KwestKids Rehoboth (20 uur per week, ma/di/do/vr):

In schoolweken werk je 16 uur per week en in de schoolvakanties werk je hele dagen (34 uur per week). Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die een kanjer is in het organiseren van binnen- en buitenactiviteiten, maar ook administratief kan jij je steentje bijdragen. Als medewerker van Kwest ben je nauw betrokken bij het docententeam van de school. Ga jij op deze locatie de (jonge) kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling?

 

  • BSO KwestKids Naaldwijk, locatie nog niet bekend (20 uur per week, ma/di/do/vr):

In verband met eventuele interne verschuivingen wordt de definitieve locatie van deze vacature later bekend. In schoolweken werk je 16 uur per week en in schoolvakanties werk je hele dagen (34 uur).

 

SOLLICITEREN?

Stuur je motivatie en CV z.s.m. naar  mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Maaike Willemsen, locatieverantwoordelijke BSO KwestKids Naaldwijk, tel: 06-10021780.

Terug naar het overzicht