zwanger? inschrijven?

Vacature peutergroep locatie Kiekaboe

 

KIEKABOE

Vlakbij de sportvelden in Honselersdijk, in hetzelfde pand als De Openbare Daltonschool bevindt zich kindercentrum Kiekaboe. Aan de ruime hal grenzen de baby- en peutergroepen. Het is een modern, licht en ruim pand. Bovendien hebben we de beschikking over een grote speel-/gymzaal en een buitenruimte. Hier kunnen de kinderen bij mooi weer heerlijk spelen. 

 

WAT ZOEKEN WIJ? 

Per 15 juni (of z.s.m. daarna) zoekt locatie Kiekaboe een pedagogisch medewerker voor de groep De Brulkikkers. Hier worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 2 tot 3,5 jaar. De vacature betreft in eerste instantie vervanging van zwangerschapsverlof, maar daarna is er ook de mogelijkheid om de contracturen te behouden. Het is een vacature voor 34 uur (werkdagen in overleg).

 

WIE BEN JIJ?

Je bent enthousiast om het team op locatie Kiekaboe te komen versterken en samen met twee collega's een vast gezicht op de groep te worden. Je bent een echte aanpakker en je vindt het leuk om het voortouw te nemen. Je hebt een duidelijke visie op het werken met peuters en je kan dit ook uitdragen. Je bent sterk in de communicatie met de ouders, de kinderen en je collega’s.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

Wanneer je solliciteert op deze vacature, gaan we ervan uit dat je beschikt over voldoende pedagogische kennis en kennis van de ontwikkeling van het kind. Een kindgerichte opleiding op minimaal MBO 3-niveau is vereist. Ook vragen we een aantoonbaar taalniveau 3F (niet vereist bij een HBO diploma) en ben je bij voorkeur al VVE-gecertificeerd.

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Renee Mast en Renate Bos (locatieverantwoordelijken Kiekaboe) geven je graag meer informatie over deze vacature, telefoon: 0174-641839.

Solliciteren? We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je motivatie en CV voor 2 juni a.s. naar mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Terug naar het overzicht