Vacature nieuwe peuteropvang-locatie!

Wat zijn wij trots op deze uitbreiding van onze samenwerking met Montessorischool Naaldwijk! Na de kerstvakantie starten wij met verlengde en gesubsidieerde peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar. Onze BSO ruimte bij Montessorischool Naaldwijk wordt een mooie groep waar peuteropvang KwestKoters en buitenschoolse opvang KwestKids samen gebruik van gaan maken.

WAT ZOEKEN WIJ?

Locatie KwestKoters zoekt een pedagogisch medewerker(s) voor 16 uur per week, verdeeld over vier werkdagen (maandag, dinsdag, woensdag, donderdag). De werktijden zijn van 8:30 uur tot 12:30 uur. Eventueel zijn deze uren aan te vullen met werkzaamheden op de BSO.

WIE BEN JIJ?

Je bent een enthousiaste en leergierige pedagogisch medewerker, bij voorkeur in bezit van een diploma op MBO4-niveau. Je bent sterk in samenwerken; niet alleen met directe collega's, maar ook in relatie tot de Montessorischool. Je bent tevens bereid om een training te volgen, specifiek gericht op de Montessori opvang van het jonge kind. Je zet graag dat éxtra stapje meer om deze nieuwe peuteropvang-locatie succesvol van start te laten gaan. Je hebt een certificaat taalniveau 3F en bij voorkeur ervaring met VVE.

WAT BIEDT KWEST JOU?

• Een kans om te werken op een nieuw op te starten locatie met een specifiek karakter
  • De mogelijkheid om de contracturen aan te vullen met werkzaamheden op de BSO
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. ons Plusplan (scholing)
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 6
  • En bovenal: een warm welkom!

SOLLICITEREN?

We ontvangen je reactie graag voor 6 november op mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl. Meer informatie? Mariette van Nieuwkerk (locatieverantwoordelijke) staat je graag te woord: 0174-628899 / mariettevannieuwkerk@stichtingkwest.nl .

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.