Vacature Montessori-peuteropvang

Wat zijn wij trots op deze uitbreiding van onze samenwerking met Montessorischool Naaldwijk! Sinds januari 2020 zijn we hier gestart met verlengde en gesubsidieerde peuteropvang voor kinderen vanaf 2 jaar: Peuteropvang KwestKoters. Samen met de buitenschoolse opvang KwestKids maken we gebruik van de ruimte in de Montessorischool Naaldwijk.

WAT ZOEKEN WIJ?

Locatie KwestKoters, gevestigd in de Montessori school in Naaldwijk, zoekt per 1 september 2020 een pedagogisch medewerker voor 17 uur per week. Deze pedagogisch medewerker is bij voorkeur al bekend met het werken volgens de Montessori-visie en heeft wellicht hier al een opleiding voor gevolgd.

De uren zijn verdeeld over vier werkdagen (maandag, dinsdag, woensdag en donderdag) en de werktijden zijn van 8:15 uur tot 12:30 uur. In de schoolvakanties is de peuteropvang gesloten. Je kunt dan in overleg je uren op andere locaties binnen Kwest inzetten.

Eventueel is er ook uitbreiding van contracturen mogelijk door werkzaamheden op de buitenschoolse opvang.

WIE BEN JIJ?

Je bent een enthousiaste en leergierige pedagogisch medewerker. Je bent sterk in samenwerken; niet alleen met directe collega's, maar ook in relatie tot de Montessorischool.

Wanneer je nog niet over (voldoende) Montessori-ervaring beschikt, dan ben je bereid om een opleiding te volgen die specifiek gericht is op Montessori-opvang van het jonge kind. Je bent iemand die graag dat éxtra stapje zet om deze nog startende peuteropvang-locatie succesvol vorm te geven. Dit is een kans die je met beide handen aanpakt!

Verder beschik je over een aantoonbaar taalniveau 3F en bij voorkeur ben je al VVE-gecertificeerd.

SOLLICITEREN?

We ontvangen je reactie graag voor 1 juni a.s. op mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl Sollicitatiegesprekken worden gehouden in week 24/25.

Meer informatie? Mariette van Nieuwkerk (locatieverantwoordelijke) staat je graag te woord, via telefoonnummer 0174-628899 of email: mariettevannieuwkerk@stichtingkwest.nl .

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.