zwanger? inschrijven?

Vacature medewerker Plaatsingen

WIE ZIJN WIJ?

Op het KwestKantoor werken de collega’s van afdeling Plaatsingen hard om opvang voor alle kinderen zo optimaal mogelijk te kunnen realiseren. De medewerkers van deze afdeling zijn de schakel tussen de ouders (onze ‘klanten’) en Kwest.

 

WAT ZOEKEN WIJ?

Bij de afdeling Plaatsingen zoeken we een collega voor 20 tot 24 uur per week, verspreid over minimaal 3 werkdagen (waaronder bij voorkeur de woensdag). De planningswerkzaamheden van deze functie betreffen specifiek het onderdeel BSO. Contracturen zijn eventueel te combineren/uit te breiden met werken op de groep. De functie wordt conform CAO Kinderopvang gewaardeerd in schaal 6.

 

WAT GA JE DOEN?

Je beheert de wachtlijsten en planning van de BSO in FlexKids. Je houdt de optimale bezetting bij, overlegt met de locatieverantwoordelijken en maakt informatie hierover beschikbaar. Vragen van ouders en collega’s beantwoord je telefonisch en per mail. Je puzzelt en plant en je zorgt ervoor dat alle afspraken en gegevens nauwkeurig verwerkt worden.

Nieuw aan deze vacature is, dat ook het plannen en organiseren van het BSO-vervoer onderdeel is van het takenpakket.

 

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

We vragen minimaal een MBO-4 werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je aantoonbare administratieve ervaring en/of opleiding. Communicatieve én digitale vaardigheden zijn in deze functie erg belangrijk. Je staat stevig in je schoenen, ook bij een lastig telefoontje. Verder ben je service- en oplossingsgericht en kun je snel schakelen.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je affiniteit hebt met de BSO en dat je enthousiast bent om samen met drie collega’s onderdeel uit te maken van deze afdeling bij het KwestKantoor.

 

SOLLICITEREN?

Stuur je motivatie en CV zo snel mogelijk, maar vóór 19 oktober a.s. naar mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl .

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem contact op met Elles Drop, leidinggevende afdeling Plaatsingen en clustermanager 4-12 jaar (06 13984413).

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Terug naar het overzicht