Vacature Locatieverantwoordelijke

We stellen deze vacature opnieuw open!

WAT ZOEKEN WIJ?

We zoeken per 1 januari 2020 een Locatieverantwoordelijke voor Kindercentrum DoReMi; een dagopvanglocatie waar kinderen tussen 0-4 worden opgevangen in Naaldwijk. Op deze locatie zijn zes dagopvanggroepen waar ca. 25 medewerkers werkzaam zijn.  De functie Locatieverantwoordelijke valt onder de Clustermanager 0-4 jaar.

WIE BEN JIJ?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie. Je bent een daadkrachtig en initiatiefrijk persoon met een positieve instelling. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent in staat om kansen te herkennen en deze te pakken. Jouw creativiteit en flexibiliteit komen hierin goed van pas. Je bent dan ook niet bang om keuzes te maken met jouw doel voor ogen. Je collega’s worden door jou gemotiveerd in het werken met onze kinderen en worden geïnspireerd door jouw visie. Organiseren is iets waar je blij van wordt en regelen is je tweede natuur. De tevredenheid van de ouders is voor jou een groot goed. Je hebt oog voor de behoeften van het team en je bewaakt tevens het belang van de organisatie.

WAT BIEDT KWEST JOU?

• Een kans om te werken in een dynamische branche, waar jouw ondernemerschap wordt gewaardeerd en aangemoedigd
  • Een uitdagende baan voor gemiddeld 28-32 uur per week, verdeeld over 4 dagen
  • Samenwerking met enthousiaste collega’s, van werkvloer tot Kwestkantoor
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. ons Plusplan (scholing)
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 8
  • En bovenal: een warm welkom!

SOLLICITEREN?

Verras ons met een reactie die bij jou past. We kijken naar je uit! Je motivatie en CV ontvangen we graag vóór 1 november 2019 op het emailadres: mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl o.v.v. ‘vacature LV DoReMi’. Ook zonder ervaring in de kinderopvang is jouw sollicitatie van harte welkom!

Wil je graag meer weten over de vacature? Neem contact op met Elles Drop (clustermanager 0-4 jaar), 06-24599187 / ellesdrop@stichtingkwest.nl