Vacature bij nieuwe BSO Scouting De Lier

Welkom bij BSO KwestKids De Lier, Scouting!

De vraag naar opvang bij BSO KwestKids De Lier neemt toe. Wij zijn dan ook trots te kunnen melden dat wij vanaf maandag 31 augustus 2020 ook buitenschoolse opvang bij Scouting De Lier gaan aanbieden.

Op deze unieke plek in het groen en aan het water, biedt Kwest buitenschoolse opvang aan voor kinderen vanaf 8 jaar. Deze locatie leent zich uitstekend voor alle bouwstenen van ons cultuurprogramma, in het bijzonder voor de activiteiten van het natuurpad. Er bestaat ook de mogelijkheid om het water op te gaan en Westland vanaf een andere kant te ontdekken.

Word jij pedagogisch medewerker op deze nieuwe BSO-locatie?

Behalve je enthousiasme om deze nieuwe BSO vorm te gaan geven, heb je affiniteit met de natuur en kan je niet wachten om buitenactiviteiten te gaan organiseren.

We starten met BSO op de maandag, dinsdag en donderdag (gemiddeld 18 uur per week). In schoolweken werk je van 13:30 tot 18:30 uur en in de schoolvakanties werk je hele dagen.  Wellicht wordt er in de toekomst ook op de vrijdag BSO aangeboden.

Solliciteren?

Heb jij het juiste diploma om aan de slag te gaan op deze BSO en herken je jezelf in bovenstaande? Stuur dan je motivatie en CV vóór 18 mei a.s. naar mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl .

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Yvette v.d. Bos, op telefoonnummer 06-10060144 of yvettevdbos@stichtingkwest.nl .

Let op: sollicitatiegesprekken zullen onder voorbehoud plaatsvinden op dinsdag 26 mei 2020.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.