zwanger? inschrijven?

Sportief talent gezocht!

WIE ZOEKEN WIJ?

Kwest is op zoek naar een sportieve kanjer met het talent om kinderen aan te zetten tot bewegen!

 

WIE BEN JIJ?

Is het geven van clinics op de BSO en in het onderwijs echt "jouw ding"? Heb jij een opleiding op het gebied van Sport en Bewegen (MBO 3 of 4, of HBO)? Ben je daadkrachtig, heb je eigen ideeën die je om kunt zetten in een strakke planning? Ben je zelfstandig, maar vind je het ook leuk om samen te werken? Dan ben jij degene die we zoeken.  

 

DE LOCATIE: BSO KWESTFACTORY

Wat ooit een bouwmarkt was is nu een heuse BSO Factory geworden met vele mogelijkheden. De eerste groep is voor kinderen van 4 t/m 6,5 jaar. Zij beschikken over een knusse groep, waar zij zich thuis voelen. Voor de tweede groep, kinderen van 6 jaar en ouder, is er een uitdagende ruimte met diverse themahoeken. In de grote open keuken, het atelier, de techniekhoek en de flexhoek worden op verschillende dagen workshops aangeboden. Voor de 8+ kinderen is er een woonkamer waar aan de grote tafel een spelletje gespeeld kan worden, huiswerk kan worden gemaakt of gewoon op de bank chillen met vrienden. De gymzaal van de aangrenzende school wordt regelmatig gebruikt voor sport- en spelactiviteiten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het grote speelplein.

 

JE WERKWEEK:

In normale schoolweken werk je drie dagen van 14:30 tot 18:00 uur. In de schoolvakanties werk je drie hele dagen van 8,5 uur. Gemiddeld zijn het 14 contracturen per week.

 

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een enthousiaste organisatie die graag vernieuwend bezig is
  • Een open, gezellige en collegiale werksfeer
  • Scholing en doorgroeimogelijkheden
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO-kinderopvang


SOLLICITEREN?

We ontvangen jouw reactie graag z.s.m. op mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl. Eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de locatieverantwoordelijke Anne-Mieke Zeemeijer: 0174- 621524

Terug naar het overzicht