Kom werken bij de leukste BSO-locaties in Naaldwijk!

Kom werken bij de leukste BSO-locaties van Naaldwijk!

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Kwest biedt op verschillende locaties in Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, De Lier en Wateringen opvang (dagopvang, buitenschoolseopvang en peuteropvang) aan kinderen van 0 tot 13 jaar. BSO KwestKids biedt bij 7 locaties in Naaldwijk schoolgaande kinderen een heerlijke tijd aan. Lekker actief buitenspelen, nieuwe ervaringen opdoen, maar ook rustig bijkletsen of een spelletje doen. Alles kan en mag bij BSO KwestKids.

WIE BEN JIJ?

Je bent een aanpakker, ziet kansen en mogelijkheden in iedere situatie en je bent op zoek naar een mooie uitdaging. Je hebt een passend diploma en je wordt blij van kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

WIJ ZOEKEN:

We zijn op zoek naar nieuwe collega's voor vacatures op verschillende locaties binnen Naaldwijk.

Per direct zoeken wij voor locatie:

• BSO KwestKids Olympus: twee vacatures voor gemiddeld 14 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen. Tijdens de schoolweken werk je gemiddeld resp. 10,5 uur per week en in de schoolvakanties werk je hele dagen (25,5 uur per week). Voor deze locatie zoeken we iemand met affiniteit voor sport!
  • BSO KwestKids Rehoboth: vacature voor gemiddeld 14 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen (ma/di/do). In schoolweken werk je 10,5 uur per week en in schoolvakanties werk je hele dagen (25,5 uur).

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

• Een kindgerichte opleiding of sportopleiding op minimaal MBO 3-niveau (vereist)
  • Enthousiasme, flexibiliteit, initiatief en improvisatievermogen
  • Een zelfstandige en collegiale houding
  • Zo mogelijk in bezit van rijbewijs B

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

• Een enthousiaste organisatie die graag vernieuwend bezig is
  • Een open, gezellige en collegiale werksfeer
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. ons Plusplan
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAOKinderopvang

BEN JIJ DIE ONDERNEMENDE KANJER?

Stuur je motivatie en CV naar mail: mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Maaike Willemsen, locatieverantwoordelijke BSOKwestKids Naaldwijk, tel: 06-10021780.