zwanger? inschrijven?

Is BSO Olympus jouw nieuwe werkplek?

Een unieke BSO-locatie in het Sportpark!

 

Locatie BSO KwestKids Olympus is een unieke locatie in het sportpark van Naaldwijk. In het Atletiek gebouw, met een echt Westlandse uitstraling, heeft de BSO een eigen plek gecreëerd. Via de stoere woonkeuken ga je met de trap naar de uitdagende groepsruimte waar aan de grote tafels een spelletje gespeeld kan worden of lekker geluierd in de super boomhut. Kinderen kunnen buiten bewegen en sporten op het veld van Olympus '70. Er kan gebruik gemaakt worden van de hardloopbaan, doelen, binnenbaan en met begeleide activiteiten van de verspringbak. 

Op deze locatie worden kinderen opgevangen in de leeftijd van 8 jaar en ouder.

 

WIJ ZOEKEN:

We zoeken een pedagogisch medewerker voor gemiddeld 14 uur per week, verdeeld over 3 werkdagen (ma/di/do). Tijdens de schoolweken werk je gemiddeld 10,5 uur per week en in de schoolvakanties werk je hele dagen (25,5 uur per week). Affiniteit met sport is een pré!

 

WIE BEN JIJ?

Je bent enthousiast, een aanpakker, ziet kansen en mogelijkheden in iedere situatie en je bent op zoek naar een mooie uitdaging. Bovenal: je wordt blij van kinderen in deze leeftijdsgroep (8+). Verder heb je:

  • een kindgerichte opleiding of sportopleiding op minimaal MBO 3-niveau (vereist)
  • een zelfstandige, flexibele en collegiale houding
  • bij voorkeur een rijbewijs B

 

SOLLICITEREN?

Stuur je motivatie en CV naar mail: mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl

Wil je meer weten over deze vacature? Neem contact op met Maaike Willemsen, locatieverantwoordelijke BSOKwestKids Naaldwijk, tel: 06-10021780.

 

Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Terug naar het overzicht