BSO KwestFactory zoekt versterking!

Pm'er BSO | MBO | 15 tot 23 uur | BSO KwestKids, KwestFactory | Honselersdijk

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Kwest blijft verrassen. Wij bieden in diverse dorpskernen van gemeente Westland uitdagende BSO opvang. Wat te denken van ontdekhoeken in Honselersdijk, een stoere 7+ BSO in het sportpark van Naaldwijk en diverse knusse BSO locaties in Naaldwijk, Maasdijk en Wateringen! Weet jij wat van techniek, hou je van koken, ben je sportief, creatief of hou je van spelletjes? Dan kunnen we jouw helpende handen goed gebruiken bij Kwestfactory!

Kom werken bij KwestFactory in Honselersdijk! Centraal gelegen in het Westland en goed bereikbaar met OV en de auto (slechts 10 minuten vanaf Den Haag en nabij uitvalswegen richting Rotterdam). We zijn voor onze BSO groepen bij KwestFactory (kinderen van 4-12 jaar) op zoek naar een medewerker die uitdagende en verrassende activiteiten kan aanbieden aan deze leeftijdsgroep. De werktijden van de buitenschoolse opvang zijn van:14.30 – 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties is de BSO geopend van 7.30 – 18.00 uur (wisselende diensten, max. 8½ uur per dag). Er is aanvulling van uren mogelijk door invalwerkzaamheden.

WAT ZOEKEN WIJ?

• Pedagogisch medewerkers bij KwestFactory
  • Per direct: gemiddeld 15 uur per week verdeeld over 3 dagen (ma/di/do), voor BSO, eventueel aan uit te breiden met VSO naar 18 uur per week
  • Per januari: gemiddeld 20 uur per week verdeeld over 4 dagen (ma/di/do/vr) voor BSO eventueel uit te breiden met VSO naar gemiddeld 23 uur per week

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

• Een kindgerichte opleiding op minimaal MBO 3-niveau of sportopleiding op minimaal MBO 3-niveau
  • Enthousiasme, inzet, initiatief en improvisatievermogen.
  • Een zelfstandige en collegiale houding.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

• Een enthousiaste organisatie die graag vernieuwend bezig is
  • Een open, gezellige en collegiale werksfeer
  • Scholing en doorgroeimogelijkheden
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO-kinderopvang