zwanger? inschrijven?

Tarieven stichting Kwest 2020

 

Maak een keuze uit onze opvangsoorten om de tarieven te bekijken. 

 GASTOUDEROPVANG

 DAGOPVANG 

 VERLENGDE PEUTEROPVANG 

 GESUBSIDIEERDE PEUTEROPVANG 

 BUITENSCHOOLSE OPVANG 

 

Kinderopvangtoeslag

Als u gebruik maakt van dagopvang, verlengde peuteropvang, buitenschoolse opvang of gastouderopvang komt u misschien in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Op www.toeslagen.nl leest u hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn.

De belastingdienst vergoed de kosten voor de kinderopvang tot een maximum uurtarief. Wilt u weten hoeveel kinderopvangtoeslag u ontvangt, dan kunt u een proefberekening maken op de site van de belangdienst.

 

Opvangsoort

 

Maximum uurtarief 

belastingdienst 

Uurtarief

Kwest 

Dagopvang en verlengde peuteropvang  € 8,17 € 7,62 
Buitenschoolse opvang € 7,02 € 6,81
Gastouderopvang  € 6,27 maatwerk

 

De belastingdienst maakt de toeslag vooraf over naar uw eigen rekening. Wij incasseren de kinderopvangkosten in de eerste week van de betreffende maand. Het is niet mogelijk om de toeslag aan stichting Kwest uit te laten betalen. 

 

Incidentele opvang

Bij Kwest betaalt u voor het structureel vrijhouden van een opvangplek van uw kind. U bent dus verzekerd van opvang op de betreffende dag. Wij bieden geen flexibel opvangpakket. Als u beslist geen gebruik te maken van deze opvang heeft u geen recht op een andere opvangdag of een tegemoetkoming in de kosten.

 

Soms heeft u wel extra opvang nodig. Wij bieden u de mogelijkheid om incidentele opvang aan te vragen. Wanneer de groep het toelaat is uw kind van harte welkom. U kunt deze extra uren ook bij de belastingdienst doorgeven, zodat u wel kinderopvangtoeslag ontvangt.