Opvang aanvragen

Inschrijven bij stichting Kwest

Wilt u uw kind inschrijven voor dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang of gastouderopvang? Vul dan hieronder het aanvraagformulier in. Als u al inloggegevens voor ons ouderportaal heeft, vragen wij u om in te loggen en gebruik maken van het beknopte inschrijfformulier.

Schrijft u zich in voor gesubsidieerde peuteropvang? Vergeet dan niet om ook de bijlage gemeenteverklaring in te vullen.

AANVRAAGFORMULIER

INSCHRIJVEN VIA OUDERPORTAAL

BIJLAGE; GEMEENTEVERKLARING

Meer informatie?

Voor extra informatie over de plaatsingsprocedure verwijzen wij u naar onze bibliotheek Kwestinfo.

Wijzigen of opzeggen

Wilt u een wijziging doorgeven of opzeggen? Dat kan via uw ouderportaal.

De opzegtermijn bedraagt één maand. De opzegtermijn gaat in op de datum waarop stichting Kwest het online opzegformulier heeft ontvangen. Bij gesubsudieerde peuteropvang gaat de opzegtermijn in vanaf de 1e of de 16e van de maand. Het verminderen van het aantal dagen wordt beschouwd als een gedeeltelijke opzegging, waarbij eveneens een opzegtermijn van een maand geldt.