zwanger? inschrijven?

Vacatures op BSO KwestFactory!

DE LOCATIE: BSO KWESTFACTORY

Wat ooit een bouwmarkt was is nu een heuse BSO Factory geworden met vele mogelijkheden. De eerste groep is voor kinderen van 4 t/m 6,5 jaar. Zij beschikken over een knusse groep, waar zij zich thuis voelen. Voor de tweede groep, kinderen van 6 jaar en ouder, is er een uitdagende ruimte met diverse themahoeken. In de grote open keuken, het atelier, de techniekhoek en de flexhoek worden op verschillende dagen workshops aangeboden. Voor de 8+ kinderen is er een woonkamer waar aan de grote tafel een spelletje gespeeld kan worden, huiswerk kan worden gemaakt of gewoon op de bank chillen met vrienden. De gymzaal van de aangrenzende school wordt regelmatig gebruikt voor sport- en spelactiviteiten. Ook kan er gebruik gemaakt worden van het grote speelplein.

 

WAT ZOEKEN WIJ?

In verband met groei van de groepen en interne veranderingen, zoeken we per 1 september 2020 twee pedagogisch medewerkers die een vast gezicht op BSO Kwestfactory willen worden. In overleg kunnen de gemiddelde uren per week worden bepaald. Het gaat om minimaal 19 uur en dit kan uitgebreid worden naar maximaal 35 uur! Het betreft zowel de voorschoolse, tussenschoolse als naschoolse opvang en is verspreid over de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wellicht komt de woensdag er in de toekomst ook bij.

 

WIE BEN JIJ?

Ben je enthousiast om deze kans te pakken en deel uit te gaan maken van dit team op een unieke BSO-locatie? Ben je een echte aanpakker? Heb je oog voor de kinderen en signaleer je het wanneer een kind (extra) zorg nodig heeft? Dan past deze vacature bij jou!


SOLLICITEREN?

Heb je interesse in deze vacature en heb je een pedagogische of sportopleiding op minimaal MBO 3-niveau? We ontvangen jouw reactie dan graag z.s.m. op mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl. Eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met de locatieverantwoordelijke, Sanne Gardien. Zij is bereikbaar op 0174-621524.

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Terug naar het overzicht