zwanger? inschrijven?

Vacatures bij locaties Duckie en SamSam!

Nieuwe collega's gezocht voor 25,5 - 34 uur per week

 

LOCATIE DUCKIE:

In de zandbak zandkoekjes maken, glijden van de glijbaan en fietsen over het plein. Steeds weer buiten genieten in de mooie binnentuin, heerlijk toch?! De groepsruimtes zijn licht en ruim. Er zijn twee verticale groepen voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Per 01-01-2020 is er op locatie Duckie een vacature voor 25,5 tot 34 uur per week (werkdagen in overleg).

Word jij blij van het werken met kinderen, ben je creatief en een echte aanpakker? Dan past deze vacature bij Duckie misschien bij jou!

 

LOCATIE SAMSAM: 

Samen avonturen beleven. Elkaar ontmoeten in de groep, maar ook op het plein. De rolstoel duwen, helpen bij het verven, samen met de bal, muziek maken en zingen. Genieten van het samen (be)leven.  SamSam is kleinschalig, maar 'leeft samen' met de Zonnehof waar kinderen met een meervoudige beperking overdag worden opgevangen. Er zijn drie groepen die allemaal aan de tuin grenzen waar de kinderen lekker kunnen ontdekken en ervaren.

Per 01-01-2020 is er op locatie SamSam een vacature op een peutergroep voor 34 uur per week (werkdagen in overleg, maar in ieder geval de woensdag).

Ben jij een enthousiaste en meedenkende pedagogisch medewerker? Ben je flexibel en pro-actief? Dan past deze vacature bij SamSam misschien bij jou!


WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Pedagogische kennis en kennis van de ontwikkeling van het kind
  • Een kindgerichte opleiding op minimaal MBO 3-niveau.
  • Bij voorkeur een certificaat taalniveau 3F en VVE
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Een zelfstandige en collegiale houding

 

REAGEREN?

Enthousiast geworden? We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je motivatie en CV voor 1 november a.s. naar mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl

De locatieverantwoordelijken van de locaties geven je graag meer informatie (Duckie: 0174-514421 en SamSam: 0174-628899)

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet; bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Terug naar het overzicht