zwanger? inschrijven?

Vacature Pedagogisch Coach

WIE ZIJN WIJ? 

Stichting Kwest is een echte Westlandse kinderopvangorganisatie. We hebben 25 locaties met diverse opvangvormen en ruim 200 medewerkers in dienst. Onze rode draad is: verwonder, ontdek en ervaar. Nieuwe kansen gaan wij heel graag aan. Het liefst maken we daarbij gebruik van de kracht van personen, bedrijven en organisaties uit Westland.

Kwest heeft een eigen team dat zich richt op de ontwikkeling van de pedagogisch medewerkers: “Ik Ontwikkel”.

 

WAT ZOEKEN WIJ?

In verband met uitbreiding van het Ik Ontwikkel-team,  zoeken we per 1 januari 2021 een ervaren en betrokken Pedagogisch coach voor de dagopvang  (20-24 uur per week).

Het doel van deze functie is het mede verbeteren en op peil houden van de pedagogische en didactische kwaliteit op de werkvloer. Dit gebeurt door het coachen van de pedagogisch medewerkers vanuit het pedagogisch beleid, o.a. door middel van video-interactiebegeleiding (VIB).

Daarnaast is het geven van (VVE-)trainingen ook onderdeel van het takenpakket. De werkzaamheden worden uitgevoerd op de verschillende locaties van Kwest en contacten vinden plaats met zowel de pedagogisch medewerkers als met de locatieverantwoordelijken.

 

WIE BEN JIJ? 

Je hebt aantoonbaar een HBO werk- en denkniveau en beschikt  over een relevant diploma volgens de kwalificatie-eis uit cao Kinderopvang. Bij voorkeur heb je al een aantal jaren werkervaring als pedagogisch coach en heb je ruime kennis opgedaan van VVE en opbrengstgericht werken. Je hebt een groot sensitief vermogen en je bent goed in signaleren, coachen en adviseren. Jouw sociale vaardigheden zijn dan ook je sterke kant. Pedagogische kennis houd je graag up to date en je neemt hier initiatieven toe. Verder is je schriftelijke en mondelinge communicatie uitstekend.

 

WAT BIEDT KWEST JOU?

  • Een jaarcontract voor 20 tot 24 uur per week met mogelijkheid tot verlenging
  • Werkdagen in overleg
  • Salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 9
  • Deelname aan het PlusPlan (scholing en training)
  • Een warm welkom!

 

SOLLICITEREN?

We vinden het leuk om van je te horen! Stuur je motivatiebrief en CV z.s.m., maar in ieder geval vóór 16 november naar mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 47 en/of 48.

Wil je eerst meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Sandra van Dijk (team “Ik Ontwikkel”),  06-10083692.

 

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar het overzicht