zwanger? inschrijven?

Vacature Locatieverantwoordelijke

WAT ZOEKEN WIJ?

We zoeken per 1 januari 2020 een Locatieverantwoordelijke voor locatie KwestFactory; een locatie in Honselersdijk voor peuteropvang, voorschoolse-, tussenschoolse- en naschoolse opvang. KwestFactory is gevestigd in een eigen pand van stichting Kwest, waar o.a. ook trainingen en overleggen worden gehouden. Het team van KwestFactory bestaat uit acht enthousiaste pedagogisch medewerkers.  De functie Locatieverantwoordelijke valt onder de Clustermanager.

 

WIE BEN JIJ?

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en wellicht al ervaring in een soortgelijke functie. Anderen omschrijven jou als een toegankelijk en betrokken persoon. Daarnaast ben je ondernemend en innovatief, wat de (wijk-)functie van KwestFactory ten goede komt. Je denkt dan ook in mogelijkheden en oplossingen en je bent in staat om kansen te herkennen en deze te pakken. In deze functie ben je een echte verbinder; dit is jou op het lijf geschreven. In je werk heb je steeds voor ogen wat belangrijk is: blije kinderen, tevreden ouders en een goed op elkaar afgestemd team.

 

WAT BIEDT KWEST JOU?

  • Een kans om te werken op een unieke locatie waar verschillende opvangsoorten worden gecombineerd
  • Een uitdagende baan voor gemiddeld 25,5 uur per week, inclusief een aantal groepsuren (eventueel uit te breiden)
  • Samenwerking met enthousiaste collega’s, van werkvloer tot Kwestkantoor
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. ons Plusplan (scholing)
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 7/8
  • En bovenal: een warm welkom!

 

SOLLICITEREN?

Verras ons met een reactie die bij jou past. We kijken naar je uit! Je motivatie en CV ontvangen we graag uiterlijk 6 november 2019 op het emailadres: mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl o.v.v. ‘vacature LV KwestFactory’. Ook zonder ervaring in de kinderopvang is jouw sollicitatie van harte welkom!

Wil je graag meer weten over de vacature? Neem contact op met Carline van Leerdam (clustermanager 4-12 jaar), 06-13984413 / carlinevanleerdam@stichtingkwest.nl

Terug naar het overzicht