zwanger? inschrijven?

Vacature Clustermanager

 

 

WIE ZIJN WIJ?

Stichting Kwest is een echte Westlandse kinderopvangorganisatie. We hebben 25 locaties met diverse opvangvormen verspreid over Westland. Onze rode draad is: verwonder, ontdek en ervaar. Nieuwe kansen gaan wij heel graag aan. Het liefst maken we daarbij gebruik van de kracht van personen, bedrijven en organisaties uit Westland.

 

WAT ZOEKEN WIJ?

Per 1 oktober 2020 zoeken we een clustermanager voor het onderdeel BSO (buitenschoolse opvang). De vacature betreft 32 uur per week.

 

WIE BEN JIJ?

Je bent een leidinggevende met ruime ervaring. Netwerken is jou op het lijf geschreven, je ziet kansen en je bent een echte verbinder. Als clustermanager is het van groot belang dat je initiatief en daadkracht toont, je snel kunt schakelen en beschikt over voldoende aanpassingsvermogen.

Het is een pré als je kennis hebt van het werkveld en je gewend bent te werken in een omgeving waar het opgroeiende kind centraal staat.

Verder heb je een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau afgerond.

 

WAT GA JE DOEN?

Je stuurt het team van locatieverantwoordelijken van de BSO-locaties aan. Je onderhoudt actief zowel interne als externe contacten. Daarnaast houd je je bezig met (strategische) beleidsontwikkeling. Je faciliteert de processen van de interne organisatie en je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en financiële doelstellingen van Kwest.

 

Specifieke functiekenmerken:

  • Sociale vaardigheden voor het motiveren, coachen en instrueren van medewerkers en voor contacten met derden.
  • Managementvaardigheden voor het leidinggeven en aansturen van het team van locatieverantwoordelijken.
  • Pro-actief en ondernemend in het signaleren en inspelen op feitelijke en verwachte ontwikkelingen in de branche en het (mede) vertalen hiervan in beleid.
  • Analytisch vermogen voor het structureren van beleidslijnen naar concrete haalbare, consistente doelen.
  • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het vertalen van beleidsplannen en het onderhouden van contacten met contactpersonen binnen en buiten Kwest.

 

WAT BIEDT KWEST JOU?

Kwest biedt je een kans om te werken in een dynamische branche, waar je sparringpartner bent voor je collega-clustermanagers en de directeur. Je komt te werken in een organisatie waar jouw enthousiasme, visie en kennis wordt gewaardeerd. Er bestaat de mogelijkheid tot eventuele scholing ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Kinderopvang (minimaal €3990 en maximaal €5446 bruto bij een fulltime dienstverband).

En bovenal beloven wij je een warm welkom!

 

SOLLICITEREN?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? We horen graag van je! Stuur je motivatie en CV zo spoedig mogelijk naar het emailadres: mijnsollicitatie@stichtingkwest.nl o.v.v. ‘ vacature clustermanager’.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Irene Bui (directeur), telefoon: 06-10042917. 

Terug naar het overzicht