zwanger? inschrijven?

De Jonge Onderzoekers verder als peuteropvanggroep bij DoReMi

Verder als structurele peuteropvang

Goed nieuws, na twee geslaagde series van 8 weken gaat De Jonge Onderzoekers verder als peuteropvanggroep bij kindercentrum DoReMi!

Vanaf 2 september bieden wij op woensdag van 8.30 tot 12.30 uur verlengde- en gesubsidieerde peuteropvang voor echte onderzoekers met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong. De groep wordt daarmee onderdeel van stichting Kwest, maar de samenwerking met Cleverbee en IQ+ zal zeker blijven bestaan. Mirjam van Veldhoven van Cleverbee gaat op deze groep samen met een pedagogisch medewerker van stichting Kwest peuteropvang bieden. 

 

Komt mijn kind in aanmerking?

Is uw peuter een echte onderzoeker? Heeft uw kind al meer ontdekt dan de kinderen om hem of haar heen? Is er (vermoedelijk) sprake van een ontwikkelingsvoorsprong en heeft uw kind meer uitdaging nodig? Dan is de peuteropvanggroep De Jonge Onderzoekers misschien wel iets voor uw kind.

Om er achter te komen of uw kind in aanmerking komt voor deze opvang wordt u na inschrijving uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.  U kunt daarin aangeven wat u opvalt aan de ontwikkeling van uw kind. Tijdens het gesprek wordt, naast snel denken en verbale voorsprong, ook gelet op de aanwezigheid van zijnskenmerken. Met toestemming van de ouders kan ook om input van de opvang gevraagd worden.

 

Inschrijven en plaatsing

U kunt uw kind inschrijven via onze website of uw ouderportaal. In het inschrijfformulier kunt u niet kiezen voor de groep De Jonge Onderzoekers. Kies bij verlengde- of gesubsidieerde  peuteropvang (afhankelijk van uw situatie) voor woensdagochtend opvang bij DoReMi. Onze plaatsingsmedewerkers zien dat u voor De Jonge Onderzoekers inschrijft en delen uw contactgegevens met Cleverbee.

 

De kennismaking en intakegesprekken zullen plaatsvinden op 26 augutus. 

 

Tarieven

Doordat De Jonge Onderzoekers verder gaat als structurele opvang, kunnen ouders ook in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag of subsidie vanuit de gemeente. De netto kosten zijn afhankelijk van uw inkomen. Bekijk hier onze (bruto) tarieven. 

 

Vragen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Elles Drop, clustermanager 0-4 | ellesdrop@stichtingkwest.nl

Terug naar het overzicht