zwanger? inschrijven?

Week Bewuste Leeftijl

Van 4 t/m 8 november besteden de Westlandse Kinderopvangorganisaties, onder het mom van ‘Gezonde Kinderopvang’, gezamenlijk extra aandacht aan een bewuste leefstijl. Een gezonde leeftijl is goed voor jezelf zorgen; bewuste keuzes maken op het gebied van voeding, beweging en ontspanning!

 

Deze week staan we daar nog eens extra bij stil. We bieden ouders en kinderen diverse activiteiten aan op het gebied van voeding en bewegen. Samen met Okidoki, 2Samen en Simba bieden we een aantal gezamelijke activiteiten aan. Meester Koks Westland, kangatraining, beweegkriebels en bootcampen. Wij hopen dat alle ouders, kinderen en medewerkers samen veel plezier beleven. 

 

 

Ook op onze locaties worden er de hele week gave activiteiten aangeboden. Hieronder een kleine greep uit het aanbod. 

 

Snijden, bakken en proeven

Met Marjolein van Lijstijl of samen met je ouders de keuken in. Van een verse groentesoep tot heerlijke recepten van onze receptenplank... Dat wordt smullen bij onze kindercentra en BSO's.  

 

Speuren met jong en oud

Heerlijk naar buiten, samen bewegen en genieten van al het lekkers dat onderweg is te vinden. Bij KwestHome nemen we de ouderen ook mee. Wie ziet de eerste aanwijzing? 

 

Samen in beweging

Peuters en BSO'ers weten elkaar te vinden en gaan samen gymmen in de speelzaal van school. Klimmen, klauteren, rennen en spellen spelen. Wij hebben er zin in. 

 

Babymassage  

Bewegen, goed eten en... ontspannen! Ook onze baby's doen mee aan de week Bewuste Leeftijl, zij worden extra in de watten gelegd. 

 

 

Ouders kunnen in hun ouderportaal lezen wat er op de planning staat bij hun locatie(s). Terug naar het overzicht